KÉSZÜLJÖN FEL AZ ALLERGIASZEZONRA A LEITZ TRUSENS LÉGTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉKEIVEL!

Készüljön fel az allergiaszezonra a LEITZ TruSens légtisztító készülékeivel akár 2 helyiségben!
A porszezon februártól akár az őszi hónapok végéig is tarthat. A pollenekre érzékenyek ebben az időszakban még a lakáson belül is tapasztalhatják a szinte elviselhetetlennek tűnő tüneteket - a könnyezést, orrfolyást, tüsszögést, szemviszketést, mivel a pollen az ablakok vagy ajtók legkisebb repedésein, valamint a ruházaton keresztül is bejuthatnak a belső térbe. A LEITZ TruSens légtisztítók hatékonyan segítenek a pollenallergia tüneteinek enyhítésében, ezen kívül kiszűrik a levegőben szálló mikroorganizmusokat, vírusokat, baktériumokat, megszűntetik a dohányfüst, illetve a főzés, takarítás után visszamaradt szagokat és magukba szívják az állati szőrszálakat is.

Színkódolt levegőminőség-kijelzés
A SensorPod™ külső érzékelőegység levegőminőségi méréseinek eredményét a légtisztító a kivilágított korongon jeleníti meg. A valós idejű, azonnali visszajelzésnek köszönhetően egy szempillantás alatt tájékozódhat arról, hogy a TruSens reagál a körülményekre és valóban teszi a dolgát.

Érzékeli a szennyezőanyagokat*
Élvezze a tiszta levegőt mindenhol, ne csak a légtisztító közelében! A szoba egyik távolabbi pontján elhelyezett SensorPod™ külső érzékelő egység folyamatosan figyeli a helyiség levegőjét. A levegőminőségi mérés eredményét elküldi a légtisztítónak, mely szükség szerint automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét.

Speciális szűrők
Szabja személyre a légtisztítást a saját igényeinek leginkább megfelelő szűrővel! Fokozza a védelmet a levegőben terjedő vírusok, influenza és allergének ellen az Allergia & Influenza HEPA szűrővel!  A Szag & VOC HEPA szűrő segít eltávolítani a főzéssel, takarítással járó szagokat és csökkenti az illékony szerves vegyületeket. Háziállattartás esetén használható a Háziállat HEPA szűrő, amely az állatszőr 99,97%-át is képes eltávolítani a levegőből.

Garantált az ajándék!

Vásároljon most LEITZ TruSens Z-2000 légtisztítót és megajándékozzuk egy LEITZ TruSens Z-1000 légtisztítóval, hogy a lakás másik helyiségében is allergének és por mentes legyen a levegő.

Az igénylés egyszerű:

1. Vásároljon LEITZ TruSens Z-2000 légtisztítót!
2. Regisztráljon és töltse fel a bizonylatot a promóció weboldalára!
3. Vegye át ajándékát!

*LEITZ TruSens Z-2000 és Z-3000
A promóció 2022. 09.30-áig tart. Az ajándékot az ESSELTE Kft. biztosítja.

SZŰRÉS
SZŰRÉS
RENDEZÉS
Megjelenés
LEITZ
E2415101
raktáron
raktáron
LEITZ TruSens™ Z-2000 légtisztító készülék | SensorPod™ levegőminőség érzékelővel | közepes helyiséghez

LEITZ TruSens™ Z-2000 légtisztító készülék | SensorPod™ levegőminőség érzékelővel | közepes helyiséghez

Ár: 130 501 Ft
RENDEZÉS
Megjelenés

UTOLJÁRA NÉZETT TERMÉKEK

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Jelenleg nincs ilyen termékünk!

PapírDepo.hu Webáruház Kft.
online irodaszer értékesítés, irodaellátás

Megrendelések átvétele:
1047 Budapest, (külső) Váci út 71.
+36 1 769-0134; +36 70 676-7437