VIVAMAX TURBO TRAINER HASIZOM GÉP

Vivamax Turbo Trainer hasizom gép
Vivamax Turbo Trainer hasizom gép
Vivamax Turbo Trainer hasizom gép
Vivamax Turbo Trainer hasizom gép
Nyomtatás Share
VIVAMAX
GYVFL02
Vivamax Turbo Trainer hasizom gép
Cikkszám: GYVFL02
külső raktáron
külső raktáron
Ár: 24 990 Ft
A kedvencek funkció használatához be kell jelentkezned!
db 

Leírás

Egyszerűen a feszes hasizmokért!

Elég a kifogásokból, napi 5 perced neked is van! Lapos vagy kockás hasat szeretnél? Most itt a lehetőség!
Elégedett vagy az alakoddal? Milyen a fizikai állóképességed? Félsz elővenni a bikinidet, nehogy meglássák a pocakod? Hazafelé mindennap benézel az edzőterem ablakán, és azt mondod magadban, hogy „kár, hogy nincs időm edzeni járni…”
Itt a jó megoldás! Ne csak vágyakozz egy jobb testre, a lapos vagy akár a kockás hasra, hanem tegyél érte! Kezdd el még ma! 

Hogyan működik a Vivamax Turbo Trainer?

A Vivamax hasizomgéppel végzett gyakorlat a tradicionális jóga „nap üdvözlő” pozícióján alapszik, mely fejleszti az egyénben az erő, a rugalmasság és az egyensúlyállapotát, valamint ezen tulajdonságok tökéletes harmóniában történő működését.

Helyezkedj el kényelmesen a készüléken. Térdelj az alsó szivacspárnák közé, könyökkel támaszkodj meg a felső szivacsokon, és kapaszkodj meg. Ebből a testhelyzetből a hasizmod segítségével húzd a mellkasodhoz a térded úgy, hogy figyelj a hátadra, ne görnyedj be!

Miután felhúztad magad, egyenletes ütemben ereszkedj vissza, majd ismételd meg a folyamatot. Szinte az összes főbb izomcsoportot ezzel a mozdulattal dolgoztatja meg a készülék, de leginkább a hasra koncentrál, az eredményre pedig nem kell sokáig várni!

A modern fitneszkészüléken szinte minden korosztály és különböző kondícióban lévő emberek is tudnak edzeni, hiszen 4 különböző nehézségi fokozaton lehet ugyanazt a mozdulatsort elvégezni. 

Hogyhogy ilyen hatékony?

A törzs izmai (a vázizmok) felelősek a felső- és az alsótest közötti összetartó funkcióért. A törzsizmok megfelelő edzésével azonban jelentős mértékben növelhető az izommunka. Az erős izomzat gondoskodik a test egyensúlyáról és a stabilitásáról is, ily módon segít a sportolás vagy más mozgás közbeni balesetek és sérülések megelőzésében, ill. elkerülésében is.

Fontos azonban nem elfelejteni, hogy az ülő munkát végzők körében a hátizmok megrövidülhetnek, feszessé, görcsössé válhatnak, amik hátproblémákhoz vezethetnek. Valójában az erős és rugalmas vázizmok egyfajta támasztékot képeznek minden mozgásunk alkalmával. A Vivamax Turbo Trainer pontosan ezeket az izmokat erősíti a lehető leghatékonyabb módon. A készülék kíméletes a háthoz, a derékhoz, mert használata közben a hát egyenes marad.

Mit dolgoztat meg? A core izomzatot első sorban:

- A hát mély izmai
- Rekeszizom
- Egyenes- és haránthasizom
- Külső ferde hasizom
- Medencefenéki izmok
- Széles hátizom és nagy farizom
- Combközelítő- és feszítő izmok

Mivel a főbb izomcsoportok egyszerre mozognak egy kötött mozdulatsor elvégzése közben, így a Turbo Trainer időt spórol meg, ezért elég az 5 perc naponta! Ha kevésbé érzed edzettnek magad, az 5 perces programot akár két részletben is elvégezheted. Ha jó edzettségi szinten vagy, a legmagasabb fokozaton végezve a gyakorlatokat gyorsabban és hatékonyabb edzhetsz.

Már csak el kell döntened, hogy lapos vagy a kockás hasat akarsz, mert ez mától nem több, mint napi 5 perc. A Turbo Trainert épp úgy ajánljuk sportolóknak, mint bárki másnak, aki szép eredményt szeretne elérni. A készülék sok fárasztó és kimondottan nem kedvelt gyakorlatot helyettesít egyetlen mozdulattal.

Miért szuper a Turbo Trainer?

A jó kondi nem csak azért fontos, mert akkor karcsúak leszünk. A jelentős túlsúly ártalmas az egészségre!

A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

- Immunrendszer betegségek
- Folyamatos fáradtság, rossz kondíció
- Ízületi megbetegedések
- Magas koleszterint szint, magas vérnyomás
- Szív és érrendszeri megbetegedések
- Rossz bélműködés
- Túlsúly

Technikai információk:

- Kijelző erőforrás: 1 x AA (1,5 V)
- Maximális teherbírás: 120 kg
- Súly: 11,5 kg
- Mérete összeszerelve: 90 cm x 55 cm x 95 cm

PapírDepo.hu Webáruház Kft.
online irodaszer vásárlás, irodaellátás

Megrendelések átvétele (nem üzlet):
1047 Budapest, külső Váci út 71.
+36 (1) 769 0134; +36 (70) 676 7437