PHOTOFAST PHOTOCUBE R BACKUP MEGOLDÁS | IOS | 64GB BELSŐ MEMÓRIA | MICROSD-VEL BŐVÍTHETŐ

PhotoFast PhotoCube R backup megoldás | iOS | 64GB belső memória | microSD-vel bővíthető
Nyomtatás Megosztás
PHOTOFAST
270978
PhotoFast PhotoCube R backup megoldás | iOS | 64GB belső memória | microSD-vel bővíthető
(0)
Értékelés (0)
Vélemény (0)
Cikkszám: 270978
Gyártói cikkszám: PHOTOCUBER64GB
külső raktáron
külső raktáron
Ár: 16 051 Ft
A kedvencek funkció használatához kérjük, jelentkezzen be!
db 

PhotoCube - Secured Edition 64GB

A microSD kártyával bővíthető PhotoCube EU termékhez képest a leglényegesebb különbség, hogy itt egy 4 számjegyből álló kód segítségével titkosíthatjuk a mentésünket az App Store-ból ingyenesen letölthető PhotoONE applikáción belül. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy letiltjuk az USB port adatátviteli lehetőségeit, tehát a kód ismerete nélkül hiába helyezi be valaki mintegy pendrive-ként egy másik számítógépbe a PhotoCube eszközt, nem lehet róla beolvasni az adatokat. Feloldani ezt a korlátozást szintén az applikációban tudjuk.

Mentse el fényképeit miközben tölti készülékét!

Egyszerűen csatlakoztassa a PhotoCube-ot a töltőhöz és a mentés automatikusan elindul. Töltsön és készítsen biztonsági mentést a fontos adatokról gyorsan és kényelmesen.

Dedikált alkalmazás az adatok kezeléséhez

Okos funkciókkal ellátott mód a fotók, a naptár és a kontaktok mentéséhez a "PhotoFast ONE" alkalmazás segítségével. Automatikusan lementhet mindent, miközben napi szinten tölti a telefonját. A Photofast ONE alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple Appstore-ból.
(az Androidos verzió fejlesztése folyamatban van, hamarosan elérhető lesz nálunk!)
Figyelem! Az Androidos telefont használók számára a PhotoCube egy másik verzióját kell megvásárolni. várható érkezés augusztus második felében.

PhotoCube

Ennyire egyszerű! Csatlakoztassa a PhotoCube eszközt és a fontos adatok (naptár, kontaktok, fotók/videók) lementésre kerülnek amíg alszik. Reggelre feltöltött telefon és biztonságos mentés várja.

Egy eszközzel akár az egész család biztonsági mentése megoldható, hiszen a szofver külön almappákba rendezi az adatokat készülékenként. A Lightning csatlakozóval ellátott összes iPhone/iPad eszközét kezelheti egyetlen PhotoCube megoldással.

Kezdő/Haladó felhasználók számára különböző felhasználói interfész a kényelmes használat érdekében. Számos kényelmi funkció könnyen elérhetővé válik. pl. néhány kattintással le tudjuk menteni az Instagram profilunk összes médiatartalmát vagy a Flickr fiókunkban tárolt képeket.

Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő microSD kártyát és használja ki a szinte végtelen tárhely előnyeit!

A PhotoCube támogatja a legtöbb gyártó microSD megoldásait. A szoftver időben jelzi, amennyiben a tárhely már nem lenne elegendő és nagyobb microSD kártya használata szükséges.

A három leggyakoribb felhasználási modell:

1. Átlagos felhasználó, aki valamiért nem fizetett elő semelyik felhőszolgáltatónál sem (iCloud, Dropbox, Onedrive, stb.) és emiatt a személyes adatairól nincs biztonsági mentése.

2. Gyakran utazó felhasználó aki sokat fotózik/videózik és nagyméretű fájlokat szeretne megmunkálni egy másik számítógépen. Amennyiben nem akarja megvárni, míg a felhős megoldásokon keresztül átszinkronizálódik a tartalom arra a gépre, amin az utómunkát/vágást csinálni szeretné a PhotoCube-ot mint pendrive-ot be tudja helyezni a másik gépbe és folytatódhat a munka. Mivel a PhotoCube képes az incremental backup (változások mentése) funkcióra, ezért pár perc alatt rámentettük a napi médiatartalmunkat és nincs időveszteség.

3. Sok médiatartalommal rendelkező felhasználó szeretne átköltözni az új iOS készülékére de eddig csak az iTunes programot használta. Amennyiben nincs elég szabad hely a C: meghajtón a teljes mentésre, akkor elég körülményes lesz a folyamat, hiszen az iTunes-nak nem tudjuk csak úgy megmondani, hogy hova mentsen. Különböző segédprogramok léteznek, hogy ebben segítsenek nekünk. A PhotoCube hardver+szoftver kombináció is egy ilyen, de amiben kiemelkedő az a megbízhatósága.

A beépített memóriának köszönhetően adatait biztonságban tudhatja, hiszen mentéskor egy 4 jegyű jelszóval kódolhatja le az adatait.

A PhotoCube segít, hogy adatai biztonságban legyenek. A 4 jegyű kód ismerete nélkül az adatokat nem lehet visszaolvasni más készüléken.

A termék egy igazi hiánypótló. Tajvanon és Japánban az összes mobilszolgáltatónál a legnépszerűbb megvásárolható tartozék. Végre Európába is megérkezett!

A termék értékeléséhez kérjük, jelentkezzen be!

HASONLÓ TERMÉKEK

UTOLJÁRA NÉZETT TERMÉKEK

NÉPSZERŰ TERMÉKEK

Jelenleg nincs ilyen termékünk!

PapírDepo.hu Webáruház Kft.
online irodaszer vásárlás, irodaellátás

Megrendelések átvétele (nem üzlet):
1047 Budapest, külső Váci út 71.
+36 (1) 769 0134; +36 (70) 676 7437